tiistai 19. elokuuta 2008

Lämmintä ja makeaa


Kanelihunaja: SHY:ltä saamiani meripihka nugetteja. Vihdoinkin raskin käyttää muutaman! Niiden lisäksi moniväristä sitriiniä sekä kuparin sävyisiä mv-helmiä.Autumn blossom: konjakkikvartsi brioletit, samppanja kvartsi brioletit, punaista spinelliä, spessartine granaattia sekä mandariini safiiria. Näiden korvakorujen työstämiseen meni minulta kokonainen päivä! Saa sitä sitten ihmetellä kieputettujen korujen hintoja :)

Cherry chocolat: isot 17 mm konjakkikvartsibrioletit sekä punaista spinelliä, spessartine granaattia ja viskikvartsia. Pidän noista kiillotetuista kivistä, koska ne tuovat esiin kiven kauneuden ja virheettömyyden. Niitä on ilo katsella.


5 kommenttia:

mags kirjoitti...

Tulin vieläkin katsomaan näitä, ties monettako kertaa!!
Tuo viimonen pari on niin ihana! Kiillotetut brioletit pyörryttää komeudellaan <3 <3

Raija kirjoitti...

Jonkinverran sydämentykytyksiä aiheutti tämä postaus, aivan upeaa Sirpa, uskomattoman kauniita korvakoruja... menen takaisin kuolaamaan *meni jo*

Katri kirjoitti...

Mun piti tulla uudelleen ihailemaan ja kommentoimaan, kun ekalla kerralla menin ihan hiljaiseksi.

Nuo keskimmäiset! OMG! EI pysty enempää puhumaan vieläkään.

rauni kirjoitti...

Oh my gosh!! Samoin kävi minulle kuin Raijallekin. Sydämentykytyksiä jonkin verran siis. Todellakin näitä koruja on ilo katsella.

Helmeilevä Helise kirjoitti...

Juupelis, kun on upeita!! Valitsin muka suosikin näistä... mutta kun katoin uudestaan en enää osannukkaan :) Nää on kaikki uskomattoman kauniita ja ihastuttavan lämpimiä ja herkullisia sävyiltään!! :)