maanantai 29. joulukuuta 2008

Helmeilevää Uutta Vuotta!


Rosie lace: Loppuvuodesta innostuin kovasti tekemään näitä runsaita rannekoruja. Niitä nähdään varmasti ensi vuonnakin, mutta ehkä vähemmässä määrin, korupiikit ovat nimittäin koko ajan lopussa... Tämä koru siis lopettaa, mutta myös aloittaa uuden vuoden. Korussa on käytetty hempeitä makeanvedenhelmiä ja koristeeksi on kieputettu "rosie lace" riipus (pitsiä). Koru on patinoitu todella tummaksi tuomaan kontrastia hempeisiin helmiin.


Green lace: Uutta pitsi sarjaa jatkaa tämä riipus, joka on palloketjussa. Korussa on käytetty hopean lisäksi pikkuruisia vihreitä mystic kvartsi kiviä ja ja yksi isompi neliö.


White lace: Papukaijalukkoon kieputettu riipus, joka tässä on palloketjussa, mutta on siis vaihdettavissa haluttuun paikkaan. Pikkuruiset helmet ovat makeanvedenhelmiä.
Näitä koruja on tulossa jatkossa lisää, kunhan saan valmiina olevat patinoitua ja kuvattua.
Kieputettujen korujeni inspiraation lähde on Magdalena Borejko ja Iza Malczyck, kumpikin mestareita alallaan. Eni Okenia on kiittäminen perustekniikoiden opettelusta.
Helmeilevää Uutta Vuotta 2009 kaikille!!!

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Upeita riipuksia.

LauraN kirjoitti...

*tuijottaa ja kuolaa* :P upeuksia nämä! rosie lace on ihanan vintage, taas löytyi uusi ulottuvuus runsaalle rannekorulle! :)
green lace ja white lace ovat pitsimäisyydessään ihanan herkkiä, nuo pikkuiset helmetkin! voi että! nää valloittaa! :D

Sirpale kirjoitti...

Kiitokset Tiina ja Laura.
Laura: Mua itseä vintage viehättää ihan älyttömästi, mutta en ollut hoksannut sitä tuossa Rosie lace korussa itse aiemmin. Olet ihan oikeassa!! Ihastun itse siis koruun koko ajan enemmän :)

siina*k kirjoitti...

Oi, mitä upeuksia!!

mags kirjoitti...

Monta postausta täällä ihailtavana!!
Green lace suosikkini ilman muuta <3