lauantai 17. tammikuuta 2009

Brioletteja


Jokaisella helmeilijällä on varmasti omat materiaaliheikkoutensa. Minulla yksi niistä on ollut koko ajan kivi brioletit. Kävin niitä tänään läpi, jotta pysyisin kärryillä mitä tuolta laatikoista löytyy. Otin muutamista sitten kuvia omaksi ilokseni. Yllä on oro verde kvartsia, savukvartsia, viskikvartsia, sitriiniä ja lemon kvartsia. Kaikki ovat vähintään 20 mm brioletteja.Tästä kuvasta löytyy rutiloitua kvartsia, viskikvartsia, konjakkikvartsia, olutkvartsia, samppanja kvartsia, ruusukvartsia, kaksiväristä kvartsia ja savukvartsia. Kaikki kivet ovat jälleen vähintään 20 mm kokoisia.


Iki-ihana suosikkini, vuorikristalli eri muodoissa. Nämäkin ovat isoja brioletteja, vähintään 20 mm kokoisia. Näistä tulisi vaikka kauniita hääkoruja.Ja sitten yksi suosikki kiveni, topaasi. Tästä kuvasta löytyy sky blue topaasia, london blue topaasia ja swiss blue topaasia. Pienimmät ovat nuo edessä olevat pienet 7 mm brioletit. Rakastan näitä eri sinisen sävyisiä kiviä.
Tämän vuoden tavoitteeksi voisi ottaa, että saisin tehtyä jotakin näistä kauniista kivistä. Ovat kaunistaneet laatikoita jo hyvän aikaa.

3 kommenttia:

nekka kirjoitti...

Jösses !
Nuo on mielettömän kauniita ja ah, niin kalliin näköisiä !!
...mä oon niin kade, niin kade...

Raija kirjoitti...

Ihanaa kun raotat helmilaatikkosi kantta meille, huokaus miten kauniita!!

Hedly kirjoitti...

Voi hyvänen aika, olen vihreä kateudesta!!!Ihania.