sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Matka vaatehuoneeseen

Päätin siivota tänä viikonloppuna kunnolla vaatehuoneen, siivoamista olin suunnitellut jo niin pitkään. Sitä voi löytää ja keksiä yllättäviä asioita itsestään ihan pelkästään siivoamalla :)

Tutkin kaikki laukkuni perusteellisesti ja saalis olikin ihan mukava. Yhdestä laukusta löysin 10 euron setelin, voisiko rahan hankkiminen olla enää helpompaa ;)
Toisesta laukusta löysin vuoden verran hukassa olleet työpaikan vaatekaapin avaimet... tiesin, että jossakin ne ovat ja kohtaamme jälleen. Ja aikaakin jäi, olen vaihtamassa työhuonetta (en siis työpaikkaa) ja joudun luovuttamaan tuon kyseisen kaapin muille helmikuun lopussa. Samaisesta laukusta löytyi myös vuodelta 2006 oleva käyttämätön etuseteli Espritille...käyttöaika siinä on jo mennyt umpeen...

Vuonna 2004 lähdin erikoistumaan nykyiseen ammattiini (valmistuin 2007). Matkustin viikossa 1200 km kahtena opiskelupäivänä, tein vähintään 12 h työpäiviä, nukuin koko tämän erikoistumisajan 4 h yöunia. Muistan olleeni tähän aikaan hippasen väsynyt, joten ei kait se nyt niin kumma ole, jos en ole muistanut tänä aikana ostamiani vaatteita ja muita asusteita, tai viitsinyt poistaa niistä hintalappuja. Tai että olen ostanut epähuomiossa kahdet samanlaiset asusteet kun niitä niin kovasti halusin... Tänä samana aikana muutimme 3 kertaa, rakensimme 2 omakotitaloa (aviomies siis rakensi) ja aviomies lähti myös jatkamaan opintojaan.

Tarvitsin jotakin irrottamaan ajatuksiani niin työstä kuin opiskelustakin ja olenkin liittynyt Helmetin helmifoorumille huhtikuun 17. päivänä 2006. Tällöin siis helmihulluus on iskenyt. Ja vienyt mukanaan. Ja se on muuten toiminut, helmien parissa olen unohtanut kaiken muun ja saanut hieman lepuuttaa sielua.

Viime vuosi meni aika pitkälle sairastaessa. Kun pää ei hoksaa niin kroppa yrittää kertoa... Tosin kun on kovapäinen niin viestin perille tuleminen voi kestää hetken.

Uudessa Cosmopolitan lehdessä oli horoskoopit ensi vuodelle. Siellä kerrottiin, että minun osaltani 12 vuoden (lähdin opiskelemaan 12 v sitten) materiaalin hankinta on nyt ohitse ja seuraavat 16 vuotta keskityn henkisimpiin asioihin. Kuulostaa muuten aika lupaavalta. En aikonut tehdä uudenvuodenlupauksia, mutta nyt kyllä ajattelin luvata enemmän aikaa itselle. Aion harjoitella leipomista, neulomista ja virkkaamista. Aion katsoa kaikkia elokuvia jotka ovat jääneet katsomatta. Aion lukea kaikkia ihania lukematta jääneitä kirjoja. Ja nauttia elämästä sellaisenaan. Korut voivat jäädä hieman vähemmälle muiden asioiden rinnalla, mutta en halua, että tästä harrastuksesta tulee pakonomaista, vaan haluan nauttia siitä jatkossakin. Siispä, kädentaidoilla jatketaan, mutta korujen lisäksi kuvioihin voi tulla muutakin mukavaa. Ja sehän sopii. :)

HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA KAIKILLE!

1 kommentti:

Helmiliina kirjoitti...

Ihana ja mielenkiintoine kirjotus, Sirpa.. Kiitos.. :)