perjantai 13. maaliskuuta 2009

Uusia hankintoja


Hedelmäistä mandariinigranaattia.Isoja brioletteja, kaikki ovat vähintään 20 mm. Lemon kvartsi, fluoriitti, vesuvianiitti ja kultainen rutiilikvartsi.Grimson red sävyisiä 7 mm granaattirondelleja. Kertakaikkisen upeita.
Pitää varmaan yrittää karsia helmiä jostakin päästä, kun koko ajan pukkaa uutta sisään. Muutamia korujakin on valmiina, kunhan saisin kuvattua.

4 kommenttia:

Alva kirjoitti...

Ai herrantähden! Niin kauniita kiviä, mutta erityisesti nuo syvänpunaiset granaatit on upeita, melkein tässä henki salpautuu. Erään toisenkin helmeilijän - en tosin muista kenen - blogissa utelin mistä noin ihania granaatteja saa, mutta hän ei ikävä kyllä muistanut. Raaskisitko jakaa tiedon mistä nuo hankit? :)

Sirpale kirjoitti...

Ystäväni kautta jenkeistä, (hän kävi siellä kivishowssa). Hyvälaatuisia isoja granaatteja en ole netistä löytänyt, kaikki ovat aina pettymyksiä. Tällaisista granaateista saa maksaa 100 eurosta ylöspäin/nauha, tiedoksi.

Sirpale kirjoitti...

Niin, tuli mieleen, voithan kysyä Suomen jalokivituotteelta Oulusta

Alva kirjoitti...

Kiitos vinkeistä, ehkä on siis vielä toivoa löytää itsekin tuollaisia jonain päivänä! Laadusta saa maksaa, niinhän se menee :)