perjantai 1. toukokuuta 2009

Muuttoa, muuttoa..


Tässä viimeiset huonekalut talossamme, kuva on olohuoneesta. Kaikki muu isompi on jo muutettu pois. Nyt pitäisi vain pakata viimeisiä tavaroita ja muuttaa ne jossakin vaiheessa. Talossa alkaa siis olla aika tyhjää.Tämä on ruokailutila, pöytä purettiin jo osiin ja kuva tuolitkin on jo pakattu pois. Olen hieman haikeana. Tämä talo on ihanan tilava, valoisa ja moderni. Olen hieman surullinen muuttaessani pois, mutta tulevaisuus tuo varmasti uutta tilalle. Uusia projekteja suunnitellaan jo, se helpottaa hieman. Blogia päivittelen muuton aikana, jos ehdin, mutta palaillaan viimeistään kesällä!

5 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Voi miten kaunis talo teillä! Muuttaminen on aina haikeaa, mutta toisaalta uusiutuminen tekee hyvää. Olisi kiva nähdä kuvia uudestakin paikasta sitten kun tavarat asettuu paikoilleen ;)

Sirpale kirjoitti...

Muutamme 200 neliön talosta nyt hetkeksi 80 neliön asuntoon kerrostaloon. Tavarat on siis lahjoitettu suurimmaksi osaksi pois ja hankittu pienempiä tilalle, kalusteet eivät millään olisi mahtuneet tuonne uuteen asuntoon. Asumme hetken tuolla kerrostalossa, kunnes jaksamme toteuttaa seuraavaa projektia. Sitä suunnitellessa siis :)

Mags kirjoitti...

Miten ihmeessä raaskittekaan muuttaa...
Isosta pienempään muuttaminen on vaikeaa, mutta parhaimmillaan selkiyttää joitakin asumistarpeita.
Joten onnea uudelle projektillenne!

Sirpale kirjoitti...

Tämä talo on turhan iso meille, suunnittelemme jotakin uutta hieman pienempää. Tämä 70 neliön asunto on nyt väliaikainen tässä suunnitelmien ja toteutusten välissä. :)

Helmiliina kirjoitti...

Voimia sinulle sinne muuton ja muutoksen keskelle.. Varmasti haikeutta.. Aina muutto entisestä on sitä, mutta tuleva tuo tullessaan jotain uutta ..
Onnea siis jo tulevalle!
Voi hyvin!