keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Mahdoton tehtävä - Mission impossible


Hopeiset korvakorut karneolilla. En ollut tehnyt mitään hopeasta niin pitkään aikaan, että näiden tekeminen oli lähes toivotonta. Sormet eivät taipuneet minnekään ja ärräpäitä lenteli. Ovat kaikkea muuta kuin täydelliset, mutta aion kyllä heti pistää korviin, oli niin kovan työn takana. Ehkäpä seuraavat jo valmistuvat keveämmin.
Sterling silver earrings with carneol. These were allmost mission impossible for me. I haven't made anything for so long that my fingers really didn't want to work with me. At all. But finally I made it. I'm so gonna wear these.

7 kommenttia:

Simavi kirjoitti...

Onpa ihanat korvikset <3 Mun silmään tuo työnjälki näyttää kyllä vain täydellisesltä. Virheitä ei näy missään!

Mags kirjoitti...

Mahdottoman sievää ja siistiä kieputusta ;-D

LauraN kirjoitti...

eivät kyllä näytä yhtään siltä, että vaikeuksia olisi ollut! ehanat! :D

maria kirjoitti...

Todella kauniit korvakkeet! Noita aiemmin postattuja koruja olen myös usein käynyt ihastelemassa.. Mikä työmäärä näissäkin on ollut... Ja siistiä jälkeä. :)

Jos saa kysyä, niin kuinka kauan sinulta menee yleensä aikaa tällaisen yhden korviksen tekemiseen?

Sirpale kirjoitti...

Maria: en osaa sanoa tarkkaa aikaa, koska vaihtelee paljon työn vaikeusasteen mukaan. Mutta, laske suunnittelu, korupohjan teko ja materiaalien valinta sekä itse kieputtelu vaihe + korun mahd. patinointi ja kiillotus. Kyllä siihen saa aikaa uppoamaan.

Muikku kirjoitti...

Virheettömältä näyttää täältäkin katsottuna. Ja kauniilta!

http://marjonsivuilut.blogspot.com/ kirjoitti...

Ihanat korvikset kokonaisuutena ja tuo kieputus on upeaa. Pidän myös siitä, kun nämä punaiset helmet tulevat niin hyvin esiin tuolta patinoidusta hopeasta.Joku laimea väri voisi hukkua tuonne koruun.