maanantai 7. syyskuuta 2009

Väinö


Miehen sisar on saamassa toisen lapsensa ihan lähiaikoina. Lapsen tekonimi on ollut Väinö, lopullista nimeähän meistä ei vielä tiedä kukaan. Tulevan äidin lempiväri on vihreä ja minua itseäni on kiehtonut lähes mustan ja vihreän onyxin värikontrasti. Kesän ajan olen sulatellut korua mielessäni ja viikonloppuna se valmistuikin sitten melkein kuin itsestään. Toisin kuin moni muu koru viimeaikoina. Joten, Väinö se siis on.
Hubby's sister is going to have her second child soon. We have called the baby by old finnish men's name Väinö. The future mom to be loves green and I have been fascinated by black silver and this green onyx. I have planned this necklace all summer and finally made it this weekend. And it was allmost too easy this time (not like with the other latest pieces). So, Väinö it is.

8 kommenttia:

Aadia@netti.fi kirjoitti...

Ei oo reiluu et tälläsesta teoksesta voi joku sanoa et "syntyi itsestään". Täällä ei synny itsestään ku ne yhdet tietyt koirat. Ääää.... :)
Aivan uskomattoman mahtava taas. Noi kiekurat on just eikä melkein, voisin kattella niitä vaikka kuinka - ja oon kyl kattonutki.
Sä oot hirmu taitava, ihailen.

Ramori kirjoitti...

Mielettömän upea! Olet kyllä uskomattoman taitava.

Mags kirjoitti...

Ihana! Upea väri ja kiinnostava malli!

Sirpale kirjoitti...

Hei Aadia.. jauhoin siis mallia noin puoli vuotta päässä, eli hyvin suunniteltu on puoliksi tehty :)
Edellisten kanssa taas takkusin jostakin syystä ihan älyttömästi. Nyt radio on onneksi muuntumassa joksikin muuksi, olen lisäämässä siihen kiviä ja näyttää jo PALJON paremmalta. Että jospa tämä tästä..
Ramori ja Mags, kiitos :)

Kultalilja kirjoitti...

Kuva on tosi hauska, kiinnitti heti huomion. Todella hyvä koru, kauniisti tehty.

Anu kirjoitti...

Kannatti jauhaa ;) Komea koru!

Pirita kirjoitti...

Monta ihanaa oli tullut sitten viimenäkymän! Tämä Väinö on lempparini.

Heluna kirjoitti...

Väinö on upea!