lauantai 26. kesäkuuta 2010

Talo - House


Talon rakennus on perustus vaiheessa (kuten kuvasta näette) ja seuraavista kuvista näette suunnilleen millainen talosta pitäisi tulla. Joitakin yksityiskohtia on muuttunut noista kuvista, mutta suuret linjat ovat pysyneet samana.

We are working with the foundation of the house right now. Below you can see how the house should turn out. A few details has changed from those pictures, but nothing that big.


2 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

On se ihanaa se rakentaminen. Meillä aloitettiin rakentamisprojekti keväällä 2007 ja syksyllä 2008 muutimme sisään. Tyttären yksivuotis syntymäpäivät saimme viettää mukavasti omassa kodissa. =) Rakensimme melko syrjäseudulle, lähtinaapureita on 2, kolmas rakennuttaa ja muuttanevat vuoden lopussa tai ensi vuoden alussa. Mukavan näköinen talo teille tulossa, itse kammoaisin tuota koko seinää valtaavaa ikkunaa, siinä vasta on pesemistä kerrakseen ;)

Sirpale kirjoitti...

Meille tulee tällä kertaa tällainen "kaupunkitalo", mökin kanssa isossa pihassa ja isossa talossa oli turhan paljon hoitamista. Tässä ei paljon nurmikkoa tarvitse leikata. Edellisessä talossa oli paaaljon enemmän isoja ikkunoita (talon toinen puoli melkein pelkästään lasia), joten minua ei tuo yksi iso ikkuna hirvitä ollenkaan :) Kaikki on suhteellista ;)